Tømrer – Odense og Fyn

Hos HH har vi den bedste tømrer

Med eget savværk og en tømrer der går op i gode materialer såvel som veludført håndværk, har du i HH fundet det rette firma at kontakte, når du ønsker kvalitet til fordelagtige priser. Det er vores udsagte ambition, at skabe resultater der er mere end blot i orden og det sikrer vi os igennem ihærdighed og omhu, uanset opgavens størrelse og karakter.

Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og får lige præcis den løsning der passer til dig. Med eget savværk kan vi tilbyde helt unikke og individuelle løsninger til fordelagtige priser.

Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, kvalitet og lave priser på unikke resultater.

Kontakt vores tømrer for veludført tømrerarbejde

tilfredshed fra vores kunder er grundlaget for vores fortsatte succes, og også derfor er det vigtigt for os, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.

Med stor erfaring fra blandt andet Odense på Fyn varetager vi i dag opgaver i hele landet. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Vi ser frem til at arbejde for dig!
cases
 
Til forside
Sitemap
Kontakt
Print
Vi bygger, renoverer og bevarer Danmark
Tømrer / Snedkerfirma Henning Hansen
 
Tømrer/Snedkerfirma Henning Hansen / Hjortegyden 30, Hjorte / 5591 Gelsted / Tlf. 64 78 10 48 / Cvr. 78924810 / henning@hh-hansen.dk
dansk_haandvaerk